Recollida de sabates per La Jungla de Calais

Des del Casal de Joves La Xesca de Sant Cugat ens demanen que fem difusió d’aquesta petició.

I ho fem amb molt de gust! Feu-li un cop d’ull, paga la pena! 


Amigues i amics,

a “la Jungla”, el camp de refugiats de Calais, al nord de França, ja hi ha més de 10.000 persones que malviuen ignorades per la Unió Europea i els estats que la conformen. Han vingut des de països com Sudan, Afganistan, Pakistan o Eritrea com han pogut, en gran part a peu, i entre moltes altres mancances, hi ha molta gent que no té res per calçar-se. Ni sabates bones ni dolentes.

Des de fa varies setmanes, a més, la Jungla està sota amenaça de desallotjament, i sembla que aquest ja podria ser imminent. En cas que això passés, es fa encara més imprescindible que aquestes persones puguin anar calçades per fer el llarg i difícil viatge que encara els queda, especialment ara que ve el fred.

Davant d’aquesta situació, el Casal de Joves La Xesca hem decidit organitzar una recollida de sabates per tal de fer un cop de mà.

Les sabates haurien de ser tancades, d’alguna talla entre la 40 i la 48 i ser noves o estar en molt bon estat. A Sant Cugat poden deixar-se a La Xesca (Avinguda Cerdanyola número 66) en l’horari d’obertura del casal (de dijous a diumenges a partir de les 19h).

Molt preferentment abans del dimarts 27 de setembre, ja que l’endemà surt una furgoneta cap a Calais i estaria molt bé poder-la omplir! Si sou d’alguna altra localitat i voleu col·laborar o teniu algun dubte podeu contactar el telèfon 659 60 22 20.

Demostrem que les polítiques de les nostres institucions no ens representen i ajudem a les persones mal anomenades refugiades a caminar cap a un futur millor.

Compartiu i feu difusió!
Moltes gràcies!

Casal de Joves La Xesca

Calais_jungla.png