21 de juny a Cerdanyola – constitució del nucli d’Esquerres per la Independència al Vallès Occidental Sud

On: Local de Compromís per Cerdanyola, c/ Pintor Togorres 42, Cerdanyola del Vallès

Quan: 21 de juny a les 19:30h


Des del grup de voluntaris de Badia i Barberà del Vallès volem fer difusió del comunicat d’Esquerres per la Independència proposant una reunió de treball per a constituir un nucli d’aquesta plataforma als municipis de Cerdanyola, Badia, Barberà i Ripollet.

Considerem que, pels nostres municipis, aquest nucli pot ser una eina molt útil per a treballar plegats en la defensa de la democràcia i del dret d’autodeterminació del poble de Catalunya.

Els voluntaris de Badia i Barberà ens afegim a aquesta proposta i animem a la resta d’entitats dels nostres municipis, que se sentin compromeses en la defensa de les llibertats i la Sobirania del nostre poble, a participar-hi.

Tot seguit us transcrivim el comunicat d’Esquerres per la Independència:

Unes quantes persones de la comarca del Vallès Occidental vam anar el passat dimecres 14 de juny a l’acte de presentació d’Esquerres per la Independència a Sabadell, i hem estat valorant la possibilitat d’impulsar un nucli de la plataforma Esquerres per la Independència al Vallès Occidental Sud (Cerdanyola, Badia, Barberà i Ripollet).  Rebeu aquest correu les persones que ens heu dit que esteu interessades i col·lectius que hem pensat que ho podeu estar.

Esquerres per la Independència és una plataforma nascuda el 2014 que ha fet campanya pel 9N, pel 27S i ara ha engegat una nova campanya sota el lema «Referèndum, República: Sí!» amb l’objectiu de contribuir en la celebració del referèndum i la victòria del Sí a la independència des d’una òptica d’esquerres. Hi participa gent a títol individual, amb carnet o sense carnet de partits o col·lectius polítics, gent de la CUP, ERC, Poble Lliure, ICV, Barcelona en Comú, EUiA, el Procés Constituent, CCOO, I-CSC, etc. Té el suport d’organitzacions i entitats d’esquerres com la CUP, ERC, el SEPC, Poble Lliure, les JERC, L’Aurora, la I-CSC, CCOO per la independència, etc.

Us convoquem a una primera trobada el Dimecres, 21 de juny a les 19:30h al Local de Compromís per Cerdanyola  (C. Pintor Togorres, 42 Cerdanyola del Vallès.

Explicarem què és Esquerres per la Independència i quin tipus de campanya es planteja (organització, discurs, actes, a qui s’adreça, etc.) amb la intenció, com hem dit, d’impulsar un nucli comarcal.

És l’hora de tornar a organitzar-nos, de sortir al carrer a defensar la democràcia i d’explicar el perquè de la República Catalana independent.

Esquerres per la Independència
Pàgina web
Twitter
FaceBook